Nyheder

Funder GF`s Venner

 

 Vinsmagning, Ålegilde, Ølsmagning og sangaften, Ide`grundlag, Bliv medlem og ............

 

Funder GFs Venner

 

Idegrundlag:

Idegrundlagetbygger på at bevare know-how i foreningen, når aktive eller ledere af en eller anden grund beslutter sig for at stoppe karrieren. Samtidig er tanken at tilknytte andre mennesker i Funder og omegn, der har interesse i afdelingens aktiviteter.

Der har hidtil ikke været gjort noget egentligt tiltag for at bevare disse menneskers tilknytning til klubben og dermed har man mistet en masse viden og erfaring fra de enkelte afdelinger. Formålet med Funder GFs venner er kort sagt at bevare disse menneskers tilknytning til klubben gennem arrangementer og et passivt medlemskab.

 

Kontingentet er 100 kr. pr. person eller 150 kr. for et husstandsmedlemsskab.

 

Oplevelser af enhver art

Arrangementerne kan være mangeartede f.eks. laves grillaften med petanque, vinsmagning, ølsmagning, foredrag, sangaften, underholdning eller lignende. Der kan også laves gåture eller cykelture, udflugter, virksomhedsbesøg og meget andet. Det er kun fantasien, der sætter begrænsningerne. Ideer fra interesserede modtages med kyshånd, for det er jo for jeres skyld at arrangementerne laves.

 

 

Andre muligheder Funders Venner

 

Når vi nu beholder viden og erfaring i klubben, vil det også være muligt for afdelingerne at søge hjælp til akutte og klart definerede opgaver. Måske mangler håndboldafdelingen hjælp til veteranstævnet, gymnastikafdelingen ekstra hænder til forårsopvisningen, hovedafdelingen hjælp til afholdelse af revy og beboerfest.

 

 

BESTYRELSEN: 

 

 

Erik Lauritsen (Formand)

Kaj Danielsen (Kasserer)

Paul Wittus (Bestyrelsesmedlem)

Arne Jensen (Bestyrelsesmedlem)

Lone Hesel (Bestyrelsesmedlem)

 

Mobile pay: Funder GFs Venner 67454

                     Byfest på Toppen   83964

 Bank:          Funder GFs Venner  9860 8600018710

CVR             41351268