Forside - Håndbold

 

Vores samarbejde med SPORT 24 TEAM har også kontante fordele for jer. Sammen med SPORT 24 kan vi tilbyde 20% rabat på i forvejen ikke nedsatte varer, og det gælder hele sortimentet på SPORT24.DK. Det er en oplagt mulighed for at suppleret op på sko, udstyr, tilbehør og meget andet her til foråret. Klik ind via dette link for at aktivere rabatten: www.sport24.dk/teamrabat. Kampagnen gælder til og med søndag den 3. marts og gælder kun online.

 

 

 

 

 

 

Beach håndbold den 15.06.2019 i Funder GF

 

 

 

 

 

 

 

 

Kære forældre og spillere i Funder GF Håndbold

 

 

Vi har i Funder GF Håndbold et godt og indtægts rigt samarbejde med Vestjylland Forsikring. Et samarbejde som du/i også har mulighed for at bidrage til, uden det koster jer en krone.

 

 

Alle såkaldte eksperter/økonomer råder folk til, at man minimum hvert eller hvert anden år, får gået sine forsikringer igennem. Vi vil gerne slå et slag for, at man tager kontakt til Morten Lefty (dixi), hvis man gerne vil have tjekket sine forsikringer. Han vil så formidle den videre kontakt til assurandør Ulrik Andersen.

 

 

VÆRD AT VIDE OM VESTJYLLAND FORSIKRING

 

  • kunde ejet og ikke aktionær ejet
  • de dækker kun udvalgte områder af landet (fra Lemvig/Skive ned til Esbjerg og over til og med Silkeborg
  • nem og hurtig skadebehandling både via nettet og via telefon
  • støtter lokal idræt i deres områderde score 85,6 ud af 100 i den årlige landsdækkende undersøgelse af forsikrings selskaber. Gennemsnittet er 77,7 og deres 85,6 svarer til en anden plads, kun overgået af et selskab med 0,1 (de blev nr. 1 i 2016 og selv om de er faldet en plads tilbage, er deres kunde tilfredshed gået fra 84,1 i 2016 til nu 85,6)

 

Så tøv ikke skift til et selskab som støtter lokalt, og hvor du bliver tilfreds.

Kontakt mig hellere i dag end i morgen

 

På Funder GF håndbolds vegne Morten Lefty

Tlf. 40295532 / Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.