FORSIDE

2021 Hovedafd. søger ny formand og sekretær

Hovedafdelingen søger ny formand og sekretær

 

 

Funder GF søger ny formand for hovedafdelingen.

Opgaven som formand for hovedbestyrelsen er en tidsmæssig overkommelig opgave. Formandens opgaver er primært at være det koordinerende led mellem Funder GS’ afdelinger. Sammen med hovedbestyrelsen er du med til at sikre, at foreningen udvikles som en moderne klub forankret i lokalområdet. Du vil være foreningens ansigt ud af til. Ud over de 5-7 årlige møder i hovedbestyrelsen kommer nogle få møder med ex. DGI, kommunen og Idrætsrådet.

Funder GF er en velfungerende klub med mange engagerede frivillige. Du bestemmer selv hvor meget du vil involvere dig i de øvrige opgaver, som f.eks. opførelsen af en hal 2 eller i de arrangementer, som afdelingerne selv afholder.

Vores tidligere formand er kun stoppet på grund af fraflytning fra Funder, og hun vil selvfølgelig lave en god overlevering til sin afløser.

 

Funder GF søger en sekretær til hovedbestyrelsen

Brænder du for at styre det praktiske arbejde for hovedbestyrelsen, så er det lige dig vi mangler. Du kommer til at stå for dagsordner, referater og mødeafholdelser samt andre mindre opgaver. Opgaven er en tidmæssig overkommelig opgave, da hovedbestyrelsen holder 5-7 årlige møder. Herudover bestemmer du selv hvor meget du ellers vil involvere dig i de øvrige opgaver, der er i en moderne og velfungerende forening med mange andre engagerede frivillige.